Passie voor het vak

Hoi! Mijn naam is Inchirah Zouadi en met ruim 10 jaar werkervaring in de professionele beauty sector ben ik gespecialiseerd in vrijwel alle behandelingen zoals visagie, nagelstyling, hairstyling, waxing/sugarwax, deffinitief ontharen (middels LHE methode), Threading/epileren met draad en nog veel meer!

Al sinds 2002 ben ik actief in het verzorgen van beauty en heb dus naast veel ervaring, ook kennis van heel wat stijlen, technieken en trends. Mijn interesse voor het vak is gewekt door mijn moeder, die zich gespecialiseerd heeft in waxen. Ik heb sinds mijn eerste ervaring met beautybehandelingen al een passie voor het vak en steek dan ook veel energie en liefde in al mijn behandelingen. Uiteraard heb ik alle nodige opleidingen gevolgd, zodat je bij mij altijd van professionaliteit verzekerd bent!

Maar professionaliteit alleen, is niet voldoende. Ik vind het heel belangrijk dat je je geen nummer voelt, maar de nodige persoonlijke aandacht krijgt en het gezellig hebt, zodat je behandeling een belevenis wordt en het resultaat perfect!

In Zoetermeer is mijn salon gevestigd in de kapperszaak “Hype Kappers” in het winkelcentrum. Maar mocht je liever een behandeling hebben bij u thuis dan kan ik altijd naar jou toe komen. Hopelijk tot snel!

 

 

 Love of beauty is taste. The creation of beauty is art.

Facebook