Nagelstyling

Gezondheid voorop - Veilig en hygiënisch

Styling-up Beauty neemt jouw gezondheid erg serieus, daarom wordt voor je nagels gebruik gemaakt van de Purex Nageltafel. De Purex Nageltafel is de nummer 1 met betrekking tot hygiëne! Je ademt geen stof in en ook de anders zo sterke acrylgeur is niet te ruiken!

Voor gelnagels wordt gebruik gemaakt van de UV-lamp van CND en is speciaal ontworpen zodat het geen schade kan aanbrengen aan je gezondheid. Sommige UV lampen kunnen ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid en daar kunnen wij geen genoegen mee nemen!

 


 

BehandelingenNagelstyling in Den Haag en Zoetermeer

Traditionele Manicure

Je handen zijn erg belangrijk, zorg daarom goed voor ze. Na traditionele manicure zijn je handen in topconditie, tevens behandelen we ook je de nagels!

 

Shellac Nagels

Shellac is een andere categorie nagelversiering dan lak of kunstmaterialen als acryl en gel, verkrijgbaar bij Styling-up Beauty. Toch geeft deze Shellac de uitstralling van die mooie verzorgde nagels die je vaak ziet bij kunstnagels.

• Zonder scheurtjes of rimpeltjes is Shellac een soort nagellak die wat weg heeft van gel.

• De kleur blijft onaangetast zitten tot twee weken, tot wanneer de nagel te lang groeit.

• Ideaal is het vlotte verwijderen van de Shellac, in tegenstelling to nagels van kunstmateriaal.

• Onder de UV-lamp hardt Shellac uit, waardoor je een goede bescherming hebt voor de natuurlijke nagels. 

 

Gel Nagels

Gelnagels zijn opgebouwd uit een gel die kant en klaar in een potje wordt aangeleverd. Gelnagels worden in meerdere lagen opgebouwd en elke laag wordt uitgehard onder de UV-lamp. In tegenstelling tot de acrylnagels zijn deze gelnagels veel zachter en flexibeler.

 

Acryl Nagels

Acryl is een poeder dat met een vloeistof (liquid) wordt vermengd. Hieruit onstaat een kneedbaar bolletje. Dit product wordt met een penceel op de nagel aangebracht. De acryl wordt in enkele secondes hard en wordt dan in vorm gevijld.

 

Nagelbehandeling in Den Haag en Zoetermeer


Nabehandeling

De Shellac, Acryl en Gelnagels moeten regelmatig bijgewerkt worden, want je eigen nagels groeien 1 á 2 mm per week. Normaal gesproken is een nabehandeling eens in de  3 á 4 weken voldoende.

Vragen?

Mocht je behoefte hebben aan uitleg over alle de do's en dont's dan kun je Styling-up Beauty altijd bellen of mailen voor advies!

 

 

 

 

Facebook