Definitief Ontharen

Styling-up Beauty verwijdert uw haartjes definitief! Ook voor de donkere huid! Wij maken hierbij gebruik van de LHE methode (geen laser). Deze methode kan toegepast worden op alle plaatsen van het lichaam en is helemaal veilig. Er zijn meerdere behandelingen nodig om voorgoed van uw haartjes af te zijn.

Om de juiste behandelwijze te bepalen is een intake gesprek nodig. Deze is gratis bij het aangaan van een serie behandelingen!

LHE methode

Definitief ontharen in Den HaagLHE staat voor Light, Heat and Energy. Door middel van een geconcentreerde hitte/energie flits trekt deze energie naar het haarzakje (de matrix) welke vernietigd wordt. Deze energie trekt naar het donkerste toe, waardoor de energie altijd naar het haartje zal gaan en dus niet naar de huid. Na meerdere behandelingen (afhankelijk van de plaats die wordt behandeld) kunnen de haarzakjes niet meer genezen en blijven de ongewenste haartjes definitief weg.

De LHE methode is de enige definitieve ontharingsmethode die is goedgekeurd door de zeer strenge American Food and Drugs Administration (FDA). Goedgekeurde FDA producten/apparaten staan garant voor veilige en gebruikersvriendelijke producten/apparaten. Ervaar het zelf bij Styling-up Beauty!

 

 

 

Facebook